Imageout

Helgen har nog varit sa bra som den kan vara har och nu. I fredags fikade jag med Karin, och ja, hon var/ar trevlig. Sa det var nice! Sen korde jag och hamtade Olga pa flygplatsen. Vi hade sa himla roligt hela bilresan hem! Det var forsta gangen pa manga dagar som jag skrattade sa hysteriskt som jag annars gor ganska ofta. Det ar sa synd att vi inte kunde vara har bada tva... Helst i den har familjen, men annars vara au pairer samtidigt.
Efter att jag hade skjutsat Olga till flyplatsen igar sa akte jag in till Rochester, letade upp biografen dar den gay och lesbiska filmfestivalen skulle halla hus, och i vantan pa forsta filmen upptackte jag Rochester i tva timmar. Ingen av de tva filmerna jag sag igar var nagon hojdare, men det var skon atmosfar dar. Pa forsta filmen upptacker jag ganska snart en man i 75-ars aldern som sitter med sin katt i knat! Hahaha! Det var sa roligt! Denna katt sprang sedan vidare och jamade... I biografen!!!! Helt crazy!
Aja, senare akte jag och traffade Karin och tre andra tjejer. Vi akte in till ett jattemysigt stalle i Rochester, Java, och spelade biljard i deras kallare. Dit maste jag igen! Udda manniskor, bra musik, fin inredning, folk som spelade Alphabet, biljard... Me like! Efter vi hade varit dar akte jag, Karin och Cecilia till Cheesecake factory och darefter bowlade vi. Det var en rolig dag!

Olikheter Swe/US:
1. De har inte taklampor i varje rum som vi har hemma, istallet har de manga sma. Och strombrytarna ar inte heller de samma.
2. Jag har kort massvis med mil har redan men aldrig kort i en endaste rondell (var ar de?).
3. "We eat healthy", betyder inte att de ater halsosamt, bara att de inte ater fast food varje dag.
4. De har elektroniskt halsband pa hunden, sa att han kan vara ute i tradgarden utan att springa in till grannen. De har gravt ner nan elektronisk slinga runt hela sin tradgard sa att hunden far stotar om han narmar sig dessa.
5. Man maste kora bil overallt, var man an ska nanstans. "Nara" betyder inte att jag kan cykla dit. Inte heller att jag kan kora dit pa 10 minuters vanlig stracka, utan snarare 15-20 min motorvag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0