Bildbevis

Äntligen kan jag lägga in mina bilder från kameran igen! Sladden försvann i flytten så jag fick köpa en memory card reader istället. Från heterokvällen:
I centrum står vinflaskan...Har köpt Lars Winnerbäcks Daugava idag och lyssnar för fullt just nu. Den är fin. Jag skulle önska att någon av mina nära vänner tyckte lika mycket om honom som jag. Det hade varit trevligt att diskutera den.
Och på tal om musik så tyckte jag att Idol var skitkasst igår! Tjejerna sög! Alla tjejer utom Amanda kan åka hem och alla killar utom Knut kan få vara kvar. Så tycker jag. Än så länge.

Jag har betalat 305 kr(!!!) för att slippa vara lila under ögonen. Man får ju prioritera vad man lägger pengarna på. Men så var de ju snälla och gav mig en present i form av en necessär som innehöll olika krämer, mascara och läppstift. Att hon bara vågade säga det i en ton som skulle ge intrycket av att hon är en god människa...

Jag saknar svenskundervisningen i skolan kom jag på idag. Det var så roligt! Kan minnas hur vi diskuterade litteratur och hur alla korkade kommentarer flög genom luften. Om att silversvansar (hette det så?) är ekorrar och inte fåglar och om hur Nils Holgersson var med i Simon och Ekarna.
Jag minns när Arshia hade ett flummigt argumenationsframträdande om att hon hon var för dödsstraff. Till exempel tyckte hon att det var okej att stena människor till döds i Iran för att man var otrogen mot sin man/hustru. Jag minns hur vår lärare missuppfattade de flummiga argumenten, så när A var klär med sitt framträdande sa Susanna: Ja, det var lite otydligt vissa delar men jag förstod ju att du var emot dödsstraff.
Jag minns när MVG-barnet Linnea totalmisslyckades på ett test inför NP för att hon hade träffat en kille kvällen innan.
Jag minns när jag och Emelie cyklade tillsammans från skolan till Willys och köpte chokladhjärtan med jordnötter på, cyklade vidare till ett proppskåp, satte oss och bytte våra analyser av Da Vinci koden som vi hade fått tillbaka med kommentarer på. Det var då nånting hände. Det var då Emel & Emal föddes - The tomato band, finsk pinne och chokladrutan (?), hajkaj och kajhaj. :) :) Det är töntigt, fjantigt och skitnördigt, men det är okej. Vi kan tystskratta åt det.
Slutligen: jag minns Margaretas ben.
Det var en fin tid.

Kommentarer
Postat av: Linnea

HAHAHHAHAH, GUd ja vad kul att var. Det där med Arshia hade jag glömt!=) Vad RRRRRRRRRoligt!

2007-10-06 @ 17:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0