We are going downtown, baby

Om nagra timmar kommer jag att befinna mig pa Vinyl, ikladd fransk identitet, drinkandes cranberry vodka-drinkar och dansa tills de tander lamporna och mer eller mindre tvingar hem oss. Yey!

An sa lange har jag haft en stralande helg. Jag var pa stralande humor nar jag vaknade igar, jag kande mig tillfredsstalld, harmonisk och sa var det ju fredag igen. For forsta gangen pa nastan sju manader satte jag mig pa en cykelsadel igar, tillsammans med Christelle, och cyklade till the town of Honoeye Falls. Dar vi satt vid fallet och njot av en underligt varm varkvall inledde vi ocksa vara fransklektioner. Hon pratade pa och jag forsokte att folja med sa gott det gick, vilket var ganska bra. Vi cyklade tillbaka for att byta till det numera val anvanda fordonet Bilen och bege oss till en China buffe for att mota upp med de andra tjejerna. Vi var elva tjejer igar. Det var sa himla, himla trevligt! 

"Where you the only white people there"?, fragor smarthuvudet till jag en morkhyad tjej. Nar jag upptacker vad jag sagt hojer jag handen och liksom ger fragan over till den vita tjejen som ocksa var med. Hahaha!

Jag maste saga att livet ar forjaklabra just nu! Vi har svensk sommar har redan med uppemot 25 grader, min vardmamma har varit jattegullig den senaste tiden och jag har ett handelserikt och trevligt liv. Ja, bra mycket finare an sa har blir det nog inte. 



Kommentarer
Postat av: Linnea

Hahahahhahahha!

2008-04-20 @ 13:15:18
Postat av: Therese

Hej vännen! Det låter underbart!!!! Många varma kramar till dig. Puss puss även från Iza

2008-04-21 @ 11:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0