bruce springsteen

bruce springsteen ar pa turne och jag ska se honom om idag en vecka! biljetterna var utsalda, men pa nagot fantastiskt satt sa lyckades kristien fa tag pa tva i alla fall. iofs kostade de 95 dollar styck, men det kan det latt vara vart!

jag fick ett himla gulligt uppvaknande idag: michael kom in i mitt rum med nagra mynt i sin hand. jag fragade varfor han hade pengar i handen, "it's for you, because you're always so nice to me", svarar han. jag sager att jag hellre ser att han sparar de pengarna. "okay, then i will save my money and buy you a webkinz".
alla ar ratokiga i webkinz har! for er som inte vet vad det ar sa fungerar det som sa: du koper ett gosedjur och far en medfoljande kod som du sedan kan skapa ett konto till pa webkinz.com. dar tar man hand om det har djuret: matar det, inreder dess rum, spelar spel mm. snillena bakom detta tjanar sakerligen sjukligt mycket pengar da det paggar en tavling mellan barnen om vem som har flest. alyssa har runt 15 stycken. en kostar 15 dollar. jag forstar att svenska foraldrar redan fasar infor denna booms ankomst till svea rike. 





Kommentarer
Postat av: Linnea

Allvar ska du gå på Bruce!!!!????? Shit vad coolt!!!!! Grymt kul ju!!!

Puss kram

2008-02-29 @ 09:06:42
Postat av: Anonym

Allvar ska du gå på Bruce!!!!????? Shit vad coolt!!!!! Grymt kul ju!!!

Puss kram

2008-02-29 @ 09:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0