mitt rum


BIld 1 fv: dar har vi min queen size bed som jag inte kunde sova i de forsta tva manaderna. orsak? for stor och for bekvam helt enkelt. till vanster om min sang kan man skymta min sjukt snygga orange vaska, samt min scrapbook som jag borjat fixa med.
Bild 2: min blommiga fatolj dar jag satt och redde ut garnnystan i tva timmar, nar antligen emma och karin ringde mig sa att jag fick mig en paus. kan aven se mitt overfylla avlastningsbord, hrm skrivbord var det ja... dar under nanstans.
Bild 3: har ar mina fina svenska vanner! korten ar fran en kvall med linnea, emelie, sofie och sofie nar vi var ute och at och sen partajade.
Bild 4: mitt avlastningsbord igen och min travel-spegel. spegeln fungerar som sa att jag har kung silvia och ganget som startpunkt nere till vanster, som start pa min resa, sen har jag kopt vykort fran varje stad jag har besokt. den senaste staden jag har besokt ar alltsa hogst upp. sen har vi min rochesterhand som jag kopte nar vi sag en hockeymatch. dar bak nanstans har jag ocksa ett katolskt kors som mer fungerar som en ram da jag har tejpat min syster pa korset. hahaha... aldrig forr tankt pa hur lustigt det ar egentligen - syrran pa korset. sorry.
Bild 5: Ohh, min walk-in garderob! den ar trevlig och aldrig sarskilt stadad.
Bild 6: det sotaste! fick dessa blommor och kort av jennie i mandags. efter att hon fick veta att jag var sjuk korde hon 25 minuters bilresa till mig och overlamnade detta tillsammans med sina sma pojkar. det var sa fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0