romantik i france

image108

det ar tydligen dar det hander. christelle kom antagligen tillbaka fran tva veckors semester i frankrike - forlovad! hur coolt ar inte det! vi hade en jattelyckad kvall tillsammans pa starbucks dar alla fick delge vad de gjort de senaste tva veckorna. tyvarr drojer det en manad innan vi har tid over till varandra igen, bortsett fran sondagens skidakning da. som inte ar en detalj som det kanske lat som, utan snarare veckans fetaste hojdpunkt!!!

image109

till min glada forvaning sa ar snon antligen tillbaka med rejala mangder har i rochester! jag menar, om jag bara far vara med om den har vintern en gang i mitt liv sa kan den ju lika garna vara rejal. finns ju en risk for att jag ar tillbaka pa vastkustens helsingborg nasta ar. vintern dar ar ju som bekant allt annat an vit, fin och trevlig.

jag kommer att jobba mycket kvallar den har veckan, men med alla resor som jag vantas gora inom det narmsta sa ar det bra ur min planboks synvinkel. jag kommer till och med att jobba for grannen ATTA timmar pa lordag, som har FYRA barn. det kommer att bli en utmaning, men den familjen ar sa sjukt gullig. mitt grannskap ar verkligen som det fina grannskap man kan se i en del amerikanska filmer. alla har stora, fina hus med hund som har elektroniskt koppel. tidningen ligger slangd pa uppfarten. alla snackar med varandra. om vi bakar kakor gar vi over till grannen och bjuder pa dem. ah, jag gillar det sa mycket! det ar sa mysigt.

det ar tva veckor kvar tills emily kommer hit (13:e mars)! jag ar exalterad och upprymd och kan knappt vanta tills dess! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0