en au pairs mardrom

mina drommar har drastiskt forandrats sedan jag borjade jobba som en au pair, det ar bara att konstatera. numera har jag inte langre den mardrom dar en man jagar mig runt farmors kvarter i en stor lastbil for att sedan jaga mig i hennes tradgard pa fot. nej, nu har den har hemska mannen istallet blivit ersatt av en annan au pair, som istallet for att jaga mig runt farmors omrade forsoker ta over mina vardbarn. 
det borjade for nagra veckor sedan med en drom dar gina hade "glomt" beratta for mig att dar skulle komma en annan au pair dagen efter (som faktiskt var en barndomskamrat, nst) och skulle dela rum med mig och hjalpa mig att ta hand om barnen. jag blev skitforbannad och ville inte alls att hon skulle komma hit och lagga sig i!
den andra, for mig valdigt traumatiska, mardrommen hade jag inatt. gina sa till mig att jag hade till morgondagen pa mig att bestamma mig om jag ville forlanga mitt ar eller inte. jag tyckte det var for daligt att jag bara hade en dag pa mig att ta ett sa stort beslut sa jag sa direkt nej. men, saklart, jag angrade mitt beslut, och da hade de redan kommit i kontakt med en tysk tjej. 

- no, not a german girl!
- why not?
- they have attitude!

och dar tog min traumatiska mardrom slut, tack gode gud!


var och spelade volleyboll igar igen och det var hojdpunkten den dan, sa himla roligt! dar ar faktist en yngre kille ocksa som ville ta en drink med oss efterat, men eftersom man anses vara minderarig i det har landet fick man ju snallt satta sig i bilen och kora hem istallet. 

michaels favoritord pa svenska ar skorsten, bajsa, bil och docka. bast ar han pa att uttala skorsten, men om han ska anvanda orden i en mening sa vinner latt "I have to go BAJSA". 




Kommentarer
Postat av: Sofie

hahahahahah vilken söt liten unge :)

2008-01-17 @ 23:34:56
Postat av: Ernst

Följer ditt liv i väst genom bloggen ska du veta. men lite taskigt tyckte jag att det allt var att jag inte fick komma och dela dina barn med dig. Ha det härlig!

2008-01-22 @ 19:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0