and there were bubbles in my pepsi

det var langesen jag skrev och en del har val hant. okej, det jag maste inleda med ar det sa sjuka vadret har! i forra veckan fick vi narmre 30 cm sno, i lordags kom det mer, i sondags borjade det bli lite varmare och i mandags var det narmare 20 grader CELSIUS varmt. och sa idag da, da skulle det tydligen komma en isstorm. tyvarr, for man far ju saga tyvarr for att vi inte fick med hela skalan pa fem dagar, sa uteblev denna storm. an sa lange. kanske kommer den imorgon. eller sa blir det sommarvarme. vem vet? ah, jag gillar det. man hinner aldrig trottna.

dessutom ar det trevligt att vi som igar kunde aka skidor sent pa kvallen medan det fortfarande var 10 grader varmt. det var tredje dagen i rad som jag akte skidor. i lordags akte jag till den country club dar familjen ar medlemmar, i sondags akte jag, kristien och christelle till Swain och igar var det dags for ett forsta besok i Bristol. oh herregud sager jag bara! det borjade med att jag glomde vantarna i bilen (inte behovde jag ga tillbaka och hamta dem tankte jag, det ar ju anda sa varmt) och sedan akte vi ned for en SVART backe. det var ingen bra kombination visade det sig. 

av nagon anledning sa akte jag riktigt, riktigt daligt hela kvallen. det + skratt + hog hastighet + svart backe var ingen vidare kombination. jag foll. och foll. och foll. uppskattningsvis 30 meter. jag tappade mina stavar och var radd for att jag skulle bryta benen, sa jag holl benen upp i luften pa nagon konstig vanster och gled ned pa ryggen, med mina hander skrapandes mot snon. till slut fick jag stopp pa mig sjalv och jag var otroligt nog helt okej. annu en gang.

nu kommer linnea sakert skratta och tanka OH HERREGUD, varfor aker hon en svart backe. men nej, serru, det var inte det som var problemet. jag akte manga svarta backar och det var helt lugnt. problemet var att jag skrattade sa fasligt samtidigt. DET ar farligt.

det kanns som att det ar det enda jag gor nu for tiden: aker skidor och jobbar. jag gillar det fruktansvart mycket. jag vill inte att detta ska ta slut. det kommer saklart vara skont nar varen kommer, men jag kan inte tanka mig att inte kunna aka sa har mycket skidor nasta ar. om jag inte tar beslutet att stanna langre vill saga. 

jag ar radd for att jag kan ha gett intrycket att jag vill komma hem sa fort som mojligt och att allting ar mycket roliga dar. det ar inte sanningen. jag alskar att vara har. jag verkligen alskar det. speciellt den senaste tiden har jag kant hur mycket jag uppskattar att vara har. jag har ju varit har i  5 manader nu, sa det kanske ar dags att borja inse det pa riktigt nu.

slutligen har jag en efterlysning efter nagon som vill komma hit i sommar och jobba for nagon av familjerna i vart grannskap eller nagon i ginas vanskapskrets. detta ar valdigt seriost. det ar stor efterfragan pa mina swedish friends har i sommar. det skulle vara aktuellt nagon gang mellan slutet av juni och borjan av april. om du tycker att det har later intressant eller bara ar lite nyfiken, TVEKA INTE pa att saga till mig. tank vad kul det hade varit att spendera sommaren har med mig!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0