hillary

jag maste bara fa skriva nanting om hillary ocksa innan jag gar och lagger mig. idag har det halls primarval i vermont, rhode island, ohio och texas. som ni kanske vet sa har laget varit som foljande: obama har vunnit i de fletsta delstater sedan super tuesday agde rum. fore dagens val hade han dryga 100 fler delegater an hillary. jag laste precis pa cnn:s hemsida att clinton vann rhode island och obama vermont, men det ar fortfarande inte klart vem som har vunnit i de resterande tva. clinton leder dock i ohio och obama i texas. for att clinton verkligen ska ha en chans att komma ifatt maste hon dock vinna bade i texas OCH ohio.

jag lyssnade pa en morgonshow pa radion dar en av de manliga programledarna sa att han inte skulle vilja stalla upp i demokraternas presidentkampanj for att obama var for smart och hillary var "just too scarey". andra kommentarer man har hort man yttra om henne ar att hon ser ut som en kyckling och att hon pekar for mycket med fingert. seriost alltsa! vi pratar om ett val om vem som ska bli demokraternas nasta presidentkandidat, kanske varldens maktigaste person och da pratar man inte om vad hon star for eller vad hennes ambitioner ar. jag blir bara sa trott.

jag gillar henne. jag gillar tanken pa att en kvinna skulle representera sitt usa. for som gina sa till alyssa en morgon " you can be the president one day, look at hillary clinton who is running for the president right now, that can be you one day". det kunde hon inte sagt for ett ar sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0