island har faktiskt en befolkning pa 300 000 manniskor

nar jag vaknade imorse slog jag direkt pa laptopen for att se resultaten fran gardagens val. hillary vann i bade texas, ohio och rhode island igar: NICE! hon maste dock vinna relativt stort i de kvarstaende valen for att totalt vinna mot obama. varje liten stat kommer att bli viktig nu. oh, vad jag tycker att det ar spannande! speciellt med tanke pa att det i slutandan finns superdelegater ocksa...

idag var det sista volleybollpasset for den har sasongen. det har varit kul! det roliga ar att den nya sasongen startar om tva veckor och jag tanker fortsatta att spela! dar ar en man dar, keith, som har ett rorelsesatt som paminner sa himla mycket om anders. det ar ganska komiskt, framst med tanke pa att keith sakerligen ar 40 ar aldre.

den forra au pairen olga kanske ska komma hit i sommar och jobba for en av familjerna i grannskapet. det kommer saklart att bli kul pa ett satt att traffa henne, men pa ett annat satt skumt att ha henne mitt over gatan hela sommaren. jag undrar sa hur barnen kommer att reagera och bete sig. 

igar var jag, christelle, emma, astis, kristien och hennes kompis pa bio och sag enchanted. jag vet inte om den har kommit ut i sverige an, men det ar iallafall en film som borjar som tecknad dar en ung kvinna sedan blir utvisad fran den varlden till jorden. hon kliver upp ur en av avloppsbrunnarna mitt i nyc och forsoker att anpassa sig till det livet. det var en sot film(kristien hade sneglat pa mig och christelle och vi hade tydliget lett hela tiden), men nar den tecknade draken kom till den riktiga varlden tyckte jag att det blev lite for mycket.

astis ar den nya tjejen fran island. jag berattade for henne hur coolt jag tyckte att det var att det var en tjej fran island har med tanke pa att de bara har en befolkning pa 250 000 manniskor, varpa hon svarade "dar bor 300 000 nu". sa nu vet ni det. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0