kristien, bruce and drive thru

image114
bruce springsteen pekar pa kristien eftersom hon trotsade forbudet att ta foto. hon blev dessutom tillsagd tre ganger. tror ni att hon kunde motsta anda? nix.

jag trotsade meterologernas rad och lamnade huset fredagkvall. forst var det tankt att vi skulle ha cluster meeting, men pa grund av den otroliga snostorm som kom fredagkvall och lamnade sondagmorgon, blev det installt. istallet pratade jag med kristien pa msn ett tag. hon namnde att hon skulle dricka vin och forsokte overtala mig till att komma dit och gora henne sallskap. efter ett tags velande hit och dit lockade vinet sa pass mycket att jag gav mig ut pa de otacka vagarna.

efter ett glas vin var vi redan smatt berusade och bestamde oss for att ga ned och se om vi kunde hitta mer, varpa hon snabbt andrar sag och sager att vi inte kan ga ner tillsammans for att hon bara kommer att borja asflabba framfor hennes vardforaldrar. det hade ju varit lagom pinsamt. sa hon borjar ga ut fran sitt rum och gar rakt in i DORRKARMEN! langre an sa kom hon inte. vi andades istallet in det helium fran hennes fodelsedagsballonger. hahaha! det var sa sjukt roligt! hennes skratt var sa himla, himla fanigt!!

i lordags bestamde vi oss for att aka till swain och aka skidor, vilket var valdigt korkat. vi akte fyra ak, at lunch och spenderade 2,5 timme i bilen for att komma hem igen, glada over att inte vara en av de ATTA bilar vi sag ha kort av vagen. vi hade bade bruce skivor och en ipod i bilen sa det blev trots allt en trevlig bilresa. jag vill inte saga att hon har plagat mig med Radio nowhere pa bruce springsteens nya skiva, men vi har lyssnat pa den otaliga ganger! herregud! den ar SA hon! 

image115

inte minst for att vi ocksa var pa hans koncert tillsammans i torsdags! det var sa coolt! hon var helt galen! vi hade staplatser pa golvet, men golvet var indelat i tva olika sektioner dar var sektion inte hade en chans att komma andra fram till scenkanten. sa hon kom upp med iden att vi skulle stalla oss vid sittplatserna runt de basta staplatserna, sen hoppa over kanten och komma fram till scenen. "there is probably two or three seconds where it's gonna be all dark, then we have to jump over very fast". det blev det, och vi forsokte, och trodde att vi lyckades. men da var dar en vakt som los pa oss med en ficklampa. vi fick snallt hoppa over till andra sidan igen. dar det visar sig att INGEN ville ha sina perfekta platser pa denna UTSALDA koncert, sa vi tog dem. vi satt/stod helt underbart perfekt! det var sa nara att vi kunde se hela hans kropp, nastan rora vid honom till och med.

-"it was perfect seats"

jag trodde att min vardfamilj skulle ga pa samma koncert men da visar det sig att de ska ga och se honom dagen efter i buffalo. nar vi upptacker det sager min varmamma: "too bad, I was gonna invite you to go in the limo with us". sa jag missade kanske min livs chans att aka limo, men a andra sidan sa ar jag inte ledsen ett dugg over det nu i efterhand: vi hade sa kul och koncerten var sa cool!

jag sov over hos kristien inatt igen. vi akte till tj max och kopte klader, sen forberedde vi oss for hennes bowling party dar vi inte var tillatna att bara jeans. det startade som ett fodelsedagsfest for kristien, dar hon skulle bjuda in sina vanner for bowling men sedan slutade det bara ett enda stort bowling party med bade hennes och familjens vanner. det var riktigt trevligt! min vardfamilj, som kanner hennes, skulle ocksa ha kommit. men sedan de ar sa glomska/upptagna sa glomde de saklart bort det. jag ar inte forvanad.

vi sag forresten en film ocksa, the mother. den var bra! den kan man se om man vill se ett drama dar en aldre kvinna blir kar i den betydligt yngre, nya bondkillen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0