"Yeaah, English is cooool"

Idag har vi haft en supermysig dag på stan! LEHO har idag och igår tränat bönder i ekologiskt jordbruk här på kontoret. Eftersom det var sista dagen idag avslutades det med lunch på en tibetansk restaurang inne i stan. Trerätters med nudelsoppa, momo och stekt ris. Stenfulla i magen gick vi ändå till vårt favoritkafé Desert Rain och köpte gott kaffe. Nodul, Dolma, hennes kusin och vår kock och kära vän Choskit följde med. Klara för hemfärd bestämmer vi oss för att promenera. Skönt till en början, men solen höll på att gå ner och då blir det iskallt. Så i rask takt springer/hoppar vi hemåt, skrattandes, sjungandes. Jag försöker konversera med Choskit, men får ofta yes, yes och fniss till svar. Eller nåt annat heltokigt:
 
- Did you learn English in school?
- Yeaah, English is cooool...
 
Men hon är så jäkla skön, gapskrattar åt allting. Och så försöker vi igen. 
 
Choskits telefon ringer med jämna mellanrum, det visar sig att vi måste gå hem till hennes mamma och hämta hennes son Namgal. Väl där hälsar vi jule på hennes mamma och syster, bjuds på varmt mjölkte (som vi äntligen har lärt oss göra själv. Superlätt, men det är rätt svårt att få tillgång till köket, "no no, I cook, I make"). Och så småningom tog vi alla taxin hem. Snart ska vi äta middag, den maträtt som Choskit tror är den enda vi verkligen tycker om: potatis, tomat, lök och koriander-gryta. 
 
 
 
På Desert Rain finns böcker att låna. Här har Moa högläsning ur "Unleash your hidden potential". Boken vi också fick låna hem och där man kan läsa om auror. Mycket spännande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0